Maggi blogbejegyzések

A karácsonnyal járó feszültség ügyes tervezéssel csökkenthető, így az ünnepi hangulatot sem váltja fel a kipurcanás. Olvasd el a tanácsainkat, hogy még egyszerűbb legyen a karácsonyi készülődés.

Főzőiskolánk harmadik részében tovább merészkedünk a konyhaművészet rejtelmeinek titkos erdejébe és megadjuk az utolsó önbizalomlökést a főzéshez.

November 11-re a tömött liba már levágható és a must is borrá voltozott. Cikkünkből kiderülnek a hidelemek és receptekkel is ellátunk a nagy Márton-napi liba vacsorához.

Eljött az ideje a második résznek, ahol néhány alap, de annál hasznosabb konyhai folyamatot fejtünk ki nektek, mint például a habarás, a panírozás és a csirkemell sütése anélkül, hogy kiszárítanád.

Friss alapanyagokból és gondosan válogatott összetevőkből gyerekjáték a szivárvány színeit a tányérunkba varázsolni.

Hogyan töltsd fel okosan és folyamatosan a készleteidet, hogy ne okozzanak meglepetést a hosszú hétvégék?

Télen-nyáron jól esnek, lehűtenek, vagy felmelegítenek. Főétkezés nem indulhat nélkülük és kíválóan kísérik fogásainkat.

Kövesd a cikkeinket és ébreszd fel a benned szunnyadó mesterszakácsot!

Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére