Maggi blogbejegyzések

Íme 5 adventi tematikájú reggeli, aminek elkészítése nem több 10 percnél és még a legizgatottabb karácsonyváró gyerekek is szó nélkül bepuszilják, arról nem is beszélve, hogy instant megteremtik az ünnepi hangulatot!

Valami olyan ajándékot keresel, amibe tényleg bele tudod adni szíved, lelked? Készítsd el saját kezűleg!

Az évvégére ez hatványozottan igaz, de valójában egész évben bármikor beállíthat hozzánk egy kisebb-nagyobb társaság, akár meglepetésként is.

A karácsonnyal járó feszültség ügyes tervezéssel csökkenthető, így az ünnepi hangulatot sem váltja fel a kipurcanás. Olvasd el a tanácsainkat, hogy még egyszerűbb legyen a karácsonyi készülődés.

Főzőiskolánk harmadik részében tovább merészkedünk a konyhaművészet rejtelmeinek titkos erdejébe és megadjuk az utolsó önbizalomlökést a főzéshez.

November 11-re a tömött liba már levágható és a must is borrá voltozott. Cikkünkből kiderülnek a hidelemek és receptekkel is ellátunk a nagy Márton-napi liba vacsorához.

Eljött az ideje a második résznek, ahol néhány alap, de annál hasznosabb konyhai folyamatot fejtünk ki nektek, mint például a habarás, a panírozás és a csirkemell sütése anélkül, hogy kiszárítanád.

Friss alapanyagokból és gondosan válogatott összetevőkből gyerekjáték a szivárvány színeit a tányérunkba varázsolni.

Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére