Ínycsiklandó, vadonatúj 2 in 1 alapok!

Családi összejövetelek gyerekzsivajjal, éjszakába nyúló beszélgetések rég nem látott barátokkal, roppanós zöldségek az asztalon, hűsítő gyümölcslevek a poharakban, grillrácson sercegő ínycsiklanó finomságok - ezek adják a felejthetetlen nyári pillanatokat. 

  1. A Gyros alap ízvilága igazi görögös jegyeket hordoz, a tzatziki szósz izgalmas kapros ízét a frissen hozzáadott uborka teszi még teljesebbé. 
  2. A Roston sült csirke alap lágy, harmonikus fűszerezése éppúgy kényeztet, mint a mellé kínált zöldfűszeres vaj. A fűszervaj könnyedén olvad a húson, így igazán szaftossá teszi a sült hús szeleteket.
  3. A Barbecue alappal készített étel a nyári kerti sütögetések hangulatát idézi, pikáns fűszerezésű ketchupos szósszal felturbózva.

Grillezz velünk! Kihagyhatatlan recepteket mutatunk!

 

 

 

 

 


Serpenyővel is lehetsz grillmester!

 

 

 

 

 


Nézd meg rövid videónkat is, nálunk hogyan készülne a fűszervajas roston sült csirke!


Adunk néhány tippet a körethez! 

Bármelyik mennyei húsétel is készül el, kardinális kérdés, milyen körettel tálaljuk. Korábban már gyűjtöttünk néhány izgalmas variációt ebben a témában, nemrég pedig a rizskészítés határait is bontogattuk egy kicsit. Érdemes mindet kipróbálni, és további változatokat kiötölni!

Gasztrobloggereink is kipróbálták

Mutatunk néhány ötletes receptet vendég szerzőinktől is - nézd meg, ők milyen finomságokat készítettek az új 2in1 alapokból:

Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére