Ismerős ízekkel köszöntjük a tavaszt

Szárításos eljárásunknak köszönhetően egy csokornyi zöldséggel töltöttük meg a tavasszal megújuló krémleveseket és alapokat.

Finom levesek, tartalmas főételek, a család által megszeretett ízek, friss hozzávalók, jól ismert alapanyagok és legfeljebb fél óra, amit a hétköznapunkból a konyhai előkészületekre fordítunk – ettől igazi #okoskonyha a miénk! 

Ha te sem adod alább az elvárásaidat, akkor próbáld ki az ismerős ízek jegyében újragondolt krémleveseinket. A Fokhagyma-, a Sajt-, a Vargányás gomba- és a Rókagombás krémleves is új köntöst kapott, még izgalmasabb tartalommal. Az ezekben található fűszereket, zöldségeket és egyéb alapanyagokat egytől-egyig szárítással alakítjuk olyanra, ahogyan a tasakokba kerülnek, így nem csupán zamatos ízeket biztosítunk, hanem hosszú eltarthatóságot, méghozzá tartósítószer hozzáadása nélkül.

Az eddig is kedvelt Bolognai spagetti és Mexikói chilis bab alapjaink kerek, harmonikus ízvilágát még paradicsomosabbá tettük. Új finomságokkal is előrukkoltunk a tavaszra: az új Sajtszósz és a Sonkás-gombás penne alap is csupa olyan alapanyagokkal készül, ami mindenki számára ismerős a saját konyhájából. Kóstold meg ismerős ízeinket újratöltve!

Próbáld ki te is termékeinket!

   

   

Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére