•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Áfonyalekváros csirkemell

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A csirkemelleket szeletekre vágjuk, kissé megklopfoljuk, megsózzuk és borsozzuk
  2. A serpenyőben felolvasztjuk a margarint, és amikor már forró, belehelyezzük a csirkemelleket, melyeknek mindkét oldalát megpirítjuk
  3. Ha már barnás a teteje, kivesszük a serpenyőből, majd az egyik oldalát vékonyan bekenjük mustárral
  4. A mustáros oldalával tegyük újra a serpenyőbe 2-3 percre, fedő alatt pároljuk
  5. Kevés vizet önthetünk hozzá
  6. Újból kivesszük a csirkemelleket, és a másik oldalukat áfonyalekvárral kenjük meg, ezután újabb 2-3 perc következik a serpenyőben
  7. A mustár és az áfonya nagyon pikáns édes-savanyú ízhatást eredményez

#okostipp A csirkemellet krumplikrokettel, krumplipürével vagy karikára vágott sült krumplival tálaljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére