•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Afrikai harcsa paprikásan

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Előkészítem a harcsát
  2. A húsos szalonnát megolvasztom
  3. Amikor már ropogós a pörc, kiszedem a zsírból
  4. A kiolvadt zsírban megpárolom a felaprított hagymát
  5. Beleteszem a zöldpaprikát, a paradicsomot, és megpárolom
  6. Ízlés szerint édesnemes őrölt paprikát teszek bele, majd feltöltöm vízzel (1 kg halhoz 1/2 l víz), így elkészül az alaplé
  7. Sót, borsot teszek bele ízlés szerint, valamint 2 gerezd fokhagymát is belenyomok
  8. A halételt kb 25 perc alatt készre főzöm
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére