•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Afrikai harcsa tepsiben

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A megtisztított afrikai harcsát sűrűn beirdaljuk és egy megfelelő méretű, mély tepsibe tesszük úgy, hogy félkört írjon le.

  2. Az olivaolajat egy csészében a mustárral, a fűszerekkel, az összemorzsolt babérlevéllel és az összezúzott fokhagymával jól összekeverjük.

  3. A füstölt szalonnát csíkokra vágjuk és a harcsa irdalásaiban egyenletesen elosztjuk.

  4. Az olajos keverékkel jól bedörzsöljük a halat, még a maradékot is ráöntjük.

  5. Az egész tepsit alufóliával letakarjuk, és két órára hidegre tesszük. Még jobb, ha egész éjszaka áll.

  6. Közepes hőmérsékletű sütőben letakarva kb. 20 percig sütöm, majd a fóliát levéve további 15-20 percig sütjük, sűrűn locsolgatva az alatta lévő olajjal.

  7. A hal mellé, a tepsibe karikára vágott burgonyát teszünk, és együtt sütjük köretnek.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére