•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Agyvelőfelfújt disznóból vagy marhából

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Az agyat hideg vízbe tesszük, és eltávolítjuk az alvadt vérmaradványokat, majd forró vízzel leforrázzuk
  2. Ezután egy szűrőn átpasszírozzuk az agyat
  3. Egy edényben elkeverjük a vajat a tojássárgájával, az aggyal, és a kemény habbá vert tojásfehérjével, az édes tejjel, és a tejbe mártott zsemlemorzsával, majd megsózzuk
  4. Egy kisebb sütőformát kivajazunk, majd a keveréket beleöntjük, és aranybarnára sütjük
  5. Amikor megsült kiborítjuk egy tányérra, és felszeletelve, hidegen tálaljuk
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére