•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Almaleves habgaluskával

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A hámozott és feldarabolt almát a szilvával együtt cukros és fűszeres vízben felteszem főni addig amíg a gyümölcsök meg nem puhulnak
  2. Közben a tejfölből és a lisztből habarást készítek, amit a főzőlével simára keverek
  3. Kavargatás közben a leveshez öntöm és éppen csak forrni hagyom
  4. A habgaluskához: A tojásfehérjét kemény habbá verem a cukorral, és hozzákeverem a fahéjat
  5. A fahéjas habból evőkanál segítségével galuskákat formázok, és cukros vízben kifőzöm őket úgy, mintha a madártejhez főznénk a habgaluskát
  6. Az almalevest hidegen és melegen is fogyaszthatjuk
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére