•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Almás kebab gyerekeknek

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. 1
  2.     Egy éjszakára áztassa be a nyársakat hideg vízbe, nehogy megégjenek sütés közben
  3. 2
  4.     Vágja nyolc részre az almákat, távolítsa el a magházat (24 szeletre lesz szükség)
  5. 3
  6.     Mindegyik nyársra húzzon fel 3-3 almaszeletet
  7. 4
  8.     Melegítse elő a serpenyőt két percig, és forgassa meg rajta az almanyársakat
  9. 5
  10.     Egy kis serpenyőben közepes lángon karamellizálja a cukrot
  11. 6
  12.     Mártogassa bele az almanyársakat a karamellbe, majd gyorsan forgassa meg a tálba öntött gabonapehelybe
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére