•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Almás-mazsolás tekercs

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A tojásfehérjéket habosra verjük cukorral
  2. Fokozatosan hozzáadjuk a tojássárgákat, a lisztet és a rum aromát
  3. Egy tepsibe sütőpapírt teszünk, kivajazzuk, beleöntjük a keveréket és elegyengetjük
  4. 150 fokos sütőben sütjük 20-25 percig
  5. Felforraljuk a tejet mazsolával, cukorral és vanília aromával
  6. Külön puhára főzzük a felszeletelt almát
  7. A tejet hagyjuk kicsit rotyogi, azután levesszük a tűzről és hagyjuk kihűlni
  8. Mikor kihűli, hozzákavarjuk a túrót
  9. Mikor a lap megsült, kivesszük és hagyjuk hűlni
  10. A lapon elkenjük a túrós tölteléket és teszünk rá egy sor almát, azután feltekerjük
  11. A sütemény tetejét néhány szelet almával és porcukorral meghintve díszitjük
  12. Az almás-mazsolás tekercs receptet Droopina ajánlotta
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére