•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Amerikai krémes

Hozzávalók
  • 10 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A tojások sárgáját kikeverjük a kristálycukorral, a vízzel, az olajjal, majd hozzádolgozzuk a sütőporos lisztet, amibe a kakaóport is beleszitáltuk.
  2. Előmelegített sütőben, sütőpapírral bélelt tepsiben közepes hőfokon sütjük 15-20 percig a piskótát.
  3. Amíg a piskóta sül elkészítjük a krémet. A pudingporból és a tejből a megszokott módon pudingot főzünk, de jól sűrítsük be.
  4. A tojások fehérjéit a kristálycukorral verjük kemény habbá, majd még forrón keverjük össze a habbal a pudingot és kenjük a tészta tetejére, végül tegyük vissza a sütőbe további 8-10 percre, közepes hőfokon.
  5. Ha teljesen kihűlt, akkor felvert tejszínhabbal és reszelt csokoládéval díszítjük.

Tipp: Érdemes vízbe mártott késsel szeletelni.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére