•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Ananászos kalács

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Egy tálban habbá verjük a tojásfehérjéket, majd hozzáadjuk a sárgákat, a cukrot és a megolvasztott vajat
  2. Kicsit összekeverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet
  3. Így egy sűrű masszát kapunk, amit egy kivajazott, lisztezett kerek formába öntünk (26 cm átmérőjű) és elsimítjuk a tésztát, hogy mindenhol egyenletes legyen
  4. Ráhelyezzük az ananászkarikákat, amiknek előzetesen lecsorgattuk a levét
  5. 20-25 percre 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük
  6. Amikor kész, rögtön leporcukrozzuk, hogy a cukor elolvadjon a meleg tésztán
  7. A receptet Pocahontas ajánlotta
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére