Antipasto

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Egy tálba tesszük a garnéla rákokat, meglocsoljuk az olajjal, fűszerezzük citromlével, fokhagymával, a kakukkfűvel és mentával
  2. A hűtőbe helyezzük kb
  3. 30 percre
  4. Fél óra múlva egy felmelegített serpenyőben marinált garnélákat közepes tűzön sütjük
  5. Hozzá adjuk a paradicsomot, és még 5 percig a tűzön hagyjuk
  6. A végén beletesszük a feta sajtot (ha valaki nem szereti, kihagyhatja) és a többi fűszert
  7. Egy percre erősebbre vesszük a tűzet, majd elzárjuk és az ételt pihenni hagyjuk
  8. Az előétel összeállítása
  9. A következő kombinációkat készítettem: alsó réteg: érett paprika + feta sajt a következő réteg: egyszerű túrókrém a harmadik réteg: zöldséges túrókrém az utolsó előtti réteg: garnélarák utolsó réteg (díszítés): túrókrém, amibe curry port tettem A rétegek közé egy-egy szelet kenyeret tettem, összesen 3 szeletet
  10. A rétegek elkészítésére a zacskós módszert használtam
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére