•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Árvácska szelet

Hozzávalók
  • 10 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A tojásokat a cukorral habosra kikeverjük, majd hozzáadjuk a sütőporos lisztet, valamint a pudingport.
  2. Összekeverjük és kikent, morzsával meghintett őzgerincformába tesszük, majd megsütjük. A másik mandulás lap is ugyanígy készül, csak puding nélkül és mandula-aromával színezzük.
  3. Amikor kihűltek a lapok, akkor félbevágjuk hosszában és 3 tojásból piskótalapot sütünk és erre az alábbi krémet tesszük.
  4. A pudingot a szokásos eljárással megfőzzük, a porcukrot a margarinnal kikeverjük, majd amikor a puding kihűlt, a kettőt összekeverjük.
  5. Ebből a krémből kenünk a piskótalapra. A kettévágott őzgerincben sütött sütit összeragasztjuk ezzel a krémmel, így egy zöld és egy rózsaszínt ragasztunk össze. A zöld tetejére a rózsaszín, a rózsaszín tetejére a zöld került. A lap szélére tesszük és feltekerjük.
  6. A tetejét csokival vonjuk be.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére