•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Aszalt, vörös áfonyával töltött szűzpecsenye almás krumplipürével

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A szűzpecsenyét szétnyitjuk, jó szélesre kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
  2. A vörös áfonyát a balzsamecettel és a borral meglocsoljuk, kicsit állni hagyjuk, majd a húsra helyezzük hosszan, megszórjuk fahéjjal.
  3. Óvatosan feltekerjük és alufóliába csomagoljuk, majd előmelegített sütőben kb. fél óra alatt készre sütjük.
  4. A krumplit meghámozzuk, kockára vágjuk és sós vízben megfőzzük. Amikor a krumpli már majdnem teljesen puha belerakjuk a meghámozott és kockára vágott almát, majd rövid ideig együtt főzzük.
  5. Leszűrjük, áttörjük, majd vajjal és a tejjel krémesre keverjük, majd szerecsendióval ízesítjük.
  6. A húst kicsomagoljuk a fóliából és felszeleteljük, majd az almás krumplipürével tálaljuk.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére