•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Asztória szelet

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A csokis lap hozzávalóit összegyúrom, jól nyújtható tésztává
  2. Kettő lapot sütök belőle
  3. A vaníliát a tejbe kikaparom és felforralom majd hozzáadom a pudinggal és lisztel tejben csomómentesre kevert masszát és besűrítem majd kihűtöm
  4. A margarint a porcukorral géppel habosra kikeverem és összekeverem a kihűlt pudinggal
  5. Majd összetöltöm a lapokat
  6. Alulra egy csokis lap kerül, amit sárgabarack lekvárral megkentem a lekvárra tettem a vaníliás krémet
  7. A piskóta lapot szintén megkentem sárgabarack lekvárral és úgy fordítottam a krémre, hogy a lekváros fele kerüljön rá
  8. Ekkor a piskótalap másik felét is lekvárral megkentem és rátettem a krém másik felét
  9. A csokis lapot szintén lekentem lekvárral és a krémre fordítottam
  10. A felső lapot bevontam egy tábla ét-csokival, amit gőz felett felolvasztottam
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére