•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Babos tonhalsaláta

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Szűrd le a konzerves bab levét
  2. Tegyél egy tányérra salátaleveleket, és öntsd ezekre a babot és a tonhalat
  3. Díszítsd olajbogyóval, hagymakarikákkal és szeletelt ecetes paprikával
  4. Locsold meg 1-2 evőkanál olívaolajjal
  5. Hagyd szobahőmérsékleten legalább 15 percig, hogy az ízek összekeveredjenek
  6. Megjegyzés: Ezt a salátát módosíthatod ízlés szerint
  7. A tonhalat helyettesítheted szardíniával
  8. A paprikát sült paprikával
  9. A lilahagymát zöldhagymával
  10. Nyáron adhatsz még hozzá kockára vágott uborkát

#okostipp Citrom vagy lime szükséges a felszolgáláshoz. A receptet peruzele ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére