Baconbe tekert szűzérme

Hozzávalók
  • 3 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. Mossuk meg a szűzérmét és daraboljuk fel kisebb darabokra. minden oldalát jól dörzsöljük be a Maggi Húsvarázs ételízesítővel és egy-egy szelet baconszalonnába tekerjük be, azért nem írtam a szalonnánál mennyiséget, mert attól függ hány darabra szeleteled fel a húst. 

  2. Serpenyőbe rakjuk bele a baconbe tekert húsokat, nem kell alá semmi zsíradék a szalonna miatt. Forgatva süssük készre.

  3. A burgonyát hámozzuk meg, vágjuk kockára és sós vízben főzzük meg. A petrezselymet apróra vágva fonnyasszuk meg pici étolajon, majd adjunk hozzá a burgonyához ízlés szerint sózzuk. Jöhet a tálalás. Jó étvágyat hozzá!

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére