•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Bácskai csirkemell leves

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Zsírban megpirítjuk a megtisztított, finomra vágott vöröshagymát, meghintjük piros paprikával, felöntjük csontlével és belerakjuk a megtisztított csirkemelleket
  2. Sóval ízesítjük és puhára főzzük
  3. Ezután a levesből kiemeljük a csirkemelleket, kicsontozzuk és metéltre vágjuk
  4. Vajból, lisztből világos rántást készítünk, besűrítjük a levest és jól kiforraljuk
  5. A tűzről levéve leszűrjük, legírozzuk és montírozzuk
  6. Csészébe rakjuk a metéltre vágott csirkemellet, ráöntjük a levest és karikára vágott zöldpaprikával díszítjük
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére