Balázs bácsi féle töltött hús

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A szeletelt tarját kiklopfoljuk a MAGGI Húsvarázs ételízesítővel beszórjuk, egy mély tálba rakjuk, ráöntjük az olajat, lefedjük és hűtőbe tesszük és 2-3 napra pácolódni.
  2. A hússzeleteket az olajból kiszedjük, egyenként rátesszük a lapka sajtokat, a kolbász szeleteket és a káposztát, majd felgöngyöljük és fogpiszkálóval átszúrjuk.
  3. A hagymát és a gombát megtisztítjuk, megmossuk, majd összevágjuk. Két evőkanál olajon megdinszteljük a gombát, a hagymát és a rizst, amit sóval, borssal fűszerezünk, végül felöntjük vízzel és puhára főzzük.
  4. Jénai tálba tesszük a hústekercseket, aláöntjük a bort és egy kis olajat, majd mikró hullámú sütőben megsütjük.
  5. Az egyik oldalát 5 percig, a másikat 4 percig sütjük.

#okostipp A tarja, a füstölt kolbász, a savanyú káposzta, sajt nem rossz ízkombináció önmagában sem, de ehhez jön még a gombás rizs.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére