•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Bánsági spenótos rizsfasírt

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A rizst 20 percig főzd sós vízben
  2. Forrósítsd fel az olajat egy serpenyőben, süsd benne a hagymát 1 percig, majd öntsd ki egy tálba a spenóttal és rizzsel együtt
  3. Adj hozzá petrezselymet, szerecsendiót, tojást, majd ízesítsd
  4. Formázz gombócokat belőle, és hagyd hűlni 20 percig
  5. Mindegyikbe nyomj egy darabka sajtot, és formázd fasírt formává
  6. Forgasd meg zsemlemorzsában, majd 20 percre tedd be a hűtőbe
  7. A hagyma párolásából megmaradt olajban süsd meg a fasírtokat
  8. Minden oldalán süsd 3 percig
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére