•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Barackos mama kedvenc

Hozzávalók
Okos tipp sütéshez, főzéshez
Sajtok

A válogatott félkemény vagy lágyabb sajtok, mint a trappista, a feta vagy a mozzarella testesebbé teszi a dresszingek ízét, és a válogatott zöldségekkel is harmonizálnak.Érdekesség: A sajtok magas fehérjetartalma tesz róla, hogy a szerelmi hormonok működésébe ne csússzon hiba.

  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A hagymát megtisztítjuk és finomra vágjuk.

  2. A csirkehúst, a gombát és a cukkinit megmossuk, majd csíkokra daraboljuk.

  3. Az előhevített vajon megfonnyasztjuk a finomra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a csíkokra vágott csirkehúst és tovább pirítjuk, végül kevés sóval, őrölt gyömbérrel ízesítjük.

  4. Belerakjuk a megmosott, szintén csíkokra vágott laskagombát és cukkinit, majd felöntjük a tejszínnel és megszórjuk a MAGGI Tepsis húsos burgonya alappal.

  5. Az egészet lassú tűzön forraljuk.

  6. Az utolsó percben adjuk hozzá a lecsepegtetett és csíkokra vágott őszibarackot, majd a végén meghintjük frissen vágott petrezselyemmel.

  7. Baconszalonnás parajjal és krokettel körítjük.

#okostipp

A barackot kevés konyakkal ízesíthetjük.

Szólj hozzá!
Okos tipp sütéshez, főzéshez
Sajtok

A válogatott félkemény vagy lágyabb sajtok, mint a trappista, a feta vagy a mozzarella testesebbé teszi a dresszingek ízét, és a válogatott zöldségekkel is harmonizálnak.Érdekesség: A sajtok magas fehérjetartalma tesz róla, hogy a szerelmi hormonok működésébe ne csússzon hiba.

Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére