Barackos mama kedvenc

Forrás: Okoskonyha.hu

Hozzávalók
Elkészítés
  1. A hagymát megtisztítjuk és finomra vágjuk.

  2. A csirkehúst, a gombát és a cukkinit megmossuk, majd csíkokra daraboljuk.

  3. Az előhevített vajon megfonnyasztjuk a finomra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a csíkokra vágott csirkehúst és tovább pirítjuk, végül kevés sóval, őrölt gyömbérrel ízesítjük.

  4. Belerakjuk a megmosott, szintén csíkokra vágott laskagombát és cukkinit, majd felöntjük a tejszínnel és megszórjuk a MAGGI Tepsis húsos burgonya alappal.

  5. Az egészet lassú tűzön forraljuk.

  6. Az utolsó percben adjuk hozzá a lecsepegtetett és csíkokra vágott őszibarackot, majd a végén meghintjük frissen vágott petrezselyemmel.

  7. Baconszalonnás parajjal és krokettel körítjük.

Tipp:

A barackot kevés konyakkal ízesíthetjük.

Tipp:

Bezárás Nyomtatás