Barbecue csirkeszárnyak mézes-whiskys pácban tavaszi zöldfűszeres mártogatóssal

Hozzávalók
  • 4 adag

Az igazi húsimádók számára tuti befutó lehet egy finom, csontos húsból készült fogás. Ezzel a páccal pedig a csirkeszárnyakat is igazán „megvadítottuk”, hogy teljes legyen a grill élmény!

Elkészítés
  1. A pác hozzávalóit – a fűszerkeveréket, az olajat, a mézet, a whiskyt – simára keverjük és bepácoljuk vele a szárnyakat.

  2. Lassú tűzön, többször átforgatva 25-30 perc alatt pirosra sütjük.

  3. Közben aprítsuk fel a snidlinget és a petrezselymet, keverjük el a tejföllel, majonézzel, valamint ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

  4. Friss házi kenyérrel vagy baguettel tálaljuk.

#okostipp

Ha páclébe is szeretnénk tunkolni a kenyereket, akkor süssük a húst grillapon vagy tárcsán.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére