•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Baromfi raguleves

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A csontokat megmossuk, egy fazékban 1- 1 ½ órát főzzük majd leszűrjük
  2. A baromfidarabokat alaposan megtisztítjuk, majd a csontoktól maradt lébe, kevés sóval feltesszük főni
  3. A felszínen keletkezett habot folyamatosan eltávolítjuk, ezután hozzáadjuk a meghámozott, darabokra vágott zöldségeket
  4. Közepes lángon fedő alatt főzzük
  5. Amikor a hús majdnem megfőtt, hozzáadjuk a külön felfőzött káposztalevet
  6. Amikor a leves forrni kezd, hozzáadjuk a  főtt rizset, keveset forraljuk még, majd levesszük a tűzről

#okostipp Ízlés szerint sózzuk és savanyítjuk, tetejére őrölt zöldfűszert szórunk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére