•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Bazsalikomos-fokhagymás marharagu gnocchival

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások

Igazi téli egytálétel ez a ragu, amit 10 perc aktív munkával készíthetünk el. A friss, fűszeres szószban a sütőben párolódik puhára a hús, sűrűsödik a szaft és a végén az olasz burgonyagombócok adják meg ebédünknek a klasszikus „comfort food” életérzést.

Köszönjük a receptet Piszkének.

Elkészítés
  1. A sütőt 180 fokra előmelegítjük.

  2. Egy nagy, mélyebb serpenyőben a vöröshagymát apróra vágjuk, a húst felkockázzuk és mindkettőt forró olajon átpirítjuk, közben enyhén sózzuk.

  3. Hozzáadjuk a MAGGI Bazsalikomos-fokhagymás szószt, további 2 dl vizet, felforraljuk, alufóliával szorosan betakarva a sütőbe rakjuk 2 órára.

  4. Ezután hozzáadjuk a gnocchit, a maradék vizet és további 10 percig sütjük a sütőben, majd tálaljuk.

#okostipp

Természetesen más húsfélével is készíthetjük, ekkor a sütőben töltött idő jelentősen lerövidül, ezért kevesebb vizet adjunk a szószhoz, hiszen nem lesz ideje elpárologni.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére