Bazsalikomos-fokhagymás paradicsomszószban sült csirkecomb

Forrás: Okoskonyha.hu

Hozzávalók
Elkészítés
  1. A csirkecombokat alulról – a nem bőrös felük felől – hosszában a csontig behasítjuk, kissé megklopfoljuk, hogy könnyebben átsüljenek.

  2. A forró olajon először a bőrös felüket, majd a másik oldalukat is megpirítjuk, oldalanként 2-3 perc alatt.

  3. A serpenyőbe öntjük a fokhagymás-bazsalikomos paradicsomszószt, átmelegítjük a combokkal, hozzáöntünk 1 dl vizet is, majd fedővel vagy alufóliával szorosan lefedve, 200 fokos sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.

Tipp:

Lehet, a rizs tűnik a legegyszerűbb köretnek, de egy friss, ropogós héjú bagettel és egy pohár borral is tökéletes fogás, ráadásul ideális a sűrű szósz a tunkoláshoz. smiley

Bezárás Nyomtatás