•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Bazsalikomos márványsajtkrémmel töltött karalábé

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus
Elkészítés
  1. Először a karalábékat kettévágjuk és kiszedjük a belsejüket
  2. A kiszedett belsőt kicsire vágjuk és beletesszük abba a vízbe, amiben megfőztük a karalábékat
  3. Miután megfőttek, kirakjuk őket egy tányérra
  4. Utána a sajtkrémet belerakjuk egy kis tálba
  5. A bazsalikomot apróra vágjuk és hozzáadjuk a sajthoz, egy kis tejszínt vagy natúr joghurtot adunk hozzá
  6. Beletesszük a sót és az őrölt fehérborsot is, és jól összekeverjük
  7. A fodros végű kinyomó zsákocskába tesszük és belenyomjuk a karalábé belsejébe
  8. A tetejére díszítésképpen fekete olivabogyót, mellé pedig fodros lila káposztát rakhatunk
  9. Az olivabogyó mellé mentalevél is kerülhet
Szólj hozzá!
 
  • 30 perc
  • Könnyen elkészíthető
 
  • 50 perc
  • Könnyen elkészíthető
 
  • 60 perc
  • Könnyen elkészíthető
 
  • 30 perc
  • Vegetáriánus
  • Könnyen elkészíthető
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat