•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Bazsalikomos tojástekercs, édes szójamártással

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A tojást az erőlevessel és a cukorral annak feloldódásáig habosra keverjük
  2. Egy japán négyszögletes omlettsütőt kiolajozunk, a felvert tojásból annyit amennyi a serpenyő alját éppen befedi sütni kezdünk
  3. Mielőtt teljesen átsül, rászórjuk a bazsalikom leveleket, és az egészet feltekerjük
  4. Az így elkészült tekercset a serpenyő átellenes oldalára toljuk, és újabb adag felvert tojást teszünk a serpenyőbe, ügyelve arra, hogy a tojás a tekercs alá is befolyjon
  5. Megint feltekerjük, majd az egész folyamatot addig ismételjük, amíg a tojás el nem fogy
  6. A képződményt két kis deszka segítségével téglalap alakúra formázzuk
  7. Kihűtjük, majd szeleteljük, és yaki tori szósszal tálaljuk
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére