•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

BBQ TARJASTEAK PARÁZSBURGONYÁVAL ÉS ROPPANÓ SALÁTÁVAL

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások

Omlós hús, ropogós burgonya és roppanó saláta - csak nem rátaláltál a következő grillezés sztárjára?

Elkészítés
  1. Először készítsük el a pácot, amihez 5 evőkanál olajhoz keverjünk 5 evőkanál ketchupot, valamint egy tasak MAGGI BBQ Fűszerkeveréket.

  2. A tarját vágjuk vastag szeletekre, majd kenjük meg a páccal és hagyjuk pihenni egy órára vagy ha időnk engedi, egész éjszakára.

  3. Miközben pácolódik, a parázsburgonyákat félbevágjuk és félretesszük.

  4. A saláta összeállításához a lilakáposztát, a répát, a kígyóuborkát vékony csíkokra szeleteljük és hozzákeverjük a csírákhoz. Az elkészült salátát locsoljuk meg fél citrom levével, olívaolajjal, sóval és borssal és tegyük a hűtőbe, hogy rendesen összeérjen és hidegen tudjuk tálalni.

  5. A bepácolt húst és a fűszeres burgonyát serpenyőben készre sütjük. A tarjának oldalanként 3-4 percre van szüksége. Ha a krumpli hamarabb elkészül, kivesszük, majd a hús sütésének végén visszatesszük mellé melegedni.

  6. Az így elkészült tarját és krumplit a hideg, roppanós salátával tálaljuk és ehetünk is!

#okostipp

a különböző csírák kiválthatóak más csírákkal vagy csírakeverékkel is.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére