•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Betyárslambuc

  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A füstölt szalonnát kockára vágjuk. A zöldségeket megtisztítjuk, a burgonyát kockára, a paprikát és a paradicsomot karikára, a gombát cikkekre vágjuk.
  2. A szalonnát bográcsban üvegesre pirítjuk és hozzáadjuk a felkockázott burgonyát. Rövid ideig együtt pirítjuk, majd felöntjük 6-7 dl vízzel és hozzáadjuk a MAGGI Marhahúsleves kockát, valamint a MAGGI Húsvarázs ételízesítőt.
  3. Beletesszük a nagyobb darabokra tördelt lebbencstésztát, a paradicsomot, a paprikát és a gombát. MAGGI Tyúkhúsleves kockával, áttört fokhagymával, hegyes erős paprikával ízesítjük és nem túl erős tűzön készre főzzük.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére