•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Birkacsorba

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A húst leforrázzuk, majd hideg vízben jól átmossuk és közepes nagyságú kockákra vágjuk
  2. 2 liter vízbe, közepes lángon odatesszük főni
  3. Amikor elkezd zubogni, leszedjük a habját, fedőt teszünk rá és tovább főzzük
  4. Ha felére lefőtt a leve, hozzáadjuk a megtisztított és vékonyra felaprított zöldséget
  5. Amikor a hús jól megpuhult, beletesszük a paradicsomot vagy paradicsomlevet és még 5-10 percet főni hagyjuk
  6. Egy edényben megfőzzük a fél liter káposztalevet, leszedjük a habját, aztán beleöntjük a levesbe és  még 10-15 percet főzzük, majd levesszük a fazekat a tűzről

#okostipp Tojássárgájával besűrítjük és a tetejére apróra vágott petrezselyemzöldet és kaprot szórunk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére