•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Birkahúsból készült arab leves

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A hagymákat megtisztítjuk és felaprítjuk, majd 2 kanálnyi olajba megdinszteljük
  2. Amikor kissé megfonnyadt, hozzáadjuk a paradicsomot, amit előzőleg megmostunk, lehúztuk a héjját és kettévágtuk, a laskára vágott zöldpaprikát, sót, borsot ízlés szerint, és a vadmenta leveleket
  3. Amikor mindez megpuhult, felengedjük 2-3 liter vízzel és beletesszük a juhhúst
  4. Lassú tűzön főzzük
  5. Ha a hús megpuhult, kivesszük, kockára vágjuk, egy tálba tesszük és a tetejére öntjük a levest

#okostipp Forrón, kifőzött cérnametéltel tálaljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére