•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Birsalmás marhahús

Hozzávalók
Okos tipp sütéshez, főzéshez
Sajtok

A válogatott félkemény vagy lágyabb sajtok, mint a trappista, a feta vagy a mozzarella testesebbé teszi a dresszingek ízét, és a válogatott zöldségekkel is harmonizálnak.Érdekesség: A sajtok magas fehérjetartalma tesz róla, hogy a szerelmi hormonok működésébe ne csússzon hiba.

  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A húst kockára vágjuk, a birsalmát megtisztítjuk és felszeleteljük. A húst az olaj felén megpirítjuk. Közben a vajon az almát előpároljuk, majd a húsra rétegezzük.
  2. A maradék olajon a cukrot megpirítjuk, hozzáadjuk a lisztet, a 2 kanál vizet és a MAGGI Erőleves kockát. Ráöntjük a húsra és addig pároljuk amíg a hús megpuhul.

#okostipp Krokettel tálaljuk.

Szólj hozzá!
Okos tipp sütéshez, főzéshez
Sajtok

A válogatott félkemény vagy lágyabb sajtok, mint a trappista, a feta vagy a mozzarella testesebbé teszi a dresszingek ízét, és a válogatott zöldségekkel is harmonizálnak.Érdekesség: A sajtok magas fehérjetartalma tesz róla, hogy a szerelmi hormonok működésébe ne csússzon hiba.

Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére