•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Bográcsgulyás

Hozzávalók
Okos tipp sütéshez, főzéshez
Csirkemell

A sertéshúshoz és a marhahúshoz viszonyítva például a csirkemell több értékes fehérjét, de kevesebb zsírt és nátriumot tartalmaz, foszfortartalma azonban jelentős.

  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A megmosott húst és a zöldségeket feldaraboljuk. A húst és a finomra vágott hagymát feltesszük párolódni a MAGGI Pörkölt szaft kockákkal. Amikor már félig puha, hozzáadjuk a zöldségeket és felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje, majd együtt főzzük tovább.
  2. Közben a MAGGI Gulyásleves kockával és az Ízvarázzsal ízesítjük, végül készre főzzük.
Szólj hozzá!
Okos tipp sütéshez, főzéshez
Csirkemell

A sertéshúshoz és a marhahúshoz viszonyítva például a csirkemell több értékes fehérjét, de kevesebb zsírt és nátriumot tartalmaz, foszfortartalma azonban jelentős.

Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére