•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Bográcsos lecsó

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Az apróra vágott füstölt szalonnát kisütjük a bográcsban
  2. Hozzáadjuk a fölszeletelt vöröshagymát és a karikára vágott kolbászt és az egészet,addig sütjük, míg a hagyma üvegesre párolódik
  3. Ekkor beletesszük a cikkekre szelt paprikát és a paradicsomot, meghintjük pirospaprikával, sóval, és jól átforgatjuk
  4. Lassú tűzön főzzük
  5. a a szétfőtt paradicsomtól már jó szaftja lett, beleszórjuk a külön, szárazon megpirított tarhonyát és még 10-15 percig forraljuk, közben néhányszor megkeverjük
  6. A tűzről lehúzva 5-6 percig pihentetjük, majd tálaljuk
  7. Aki szereti, csípős paprikakrémmel tüzesítheti
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére