•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Bográcsos szürkemarhapörkölt

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A bográcsban olajat hevítünk, majd az apróra vágott vöröshagymát megpirítjuk benne, és a tűzről levéve hozzáadjuk a pirospaprikát
  2. Ezt követően hozzáadjuk a darabolt szürkemarhahúst, és felengedjük vízzel
  3. Sóval, borssal, delikáttal ízesítjük
  4. Hozzáadjuk az erős Pistát, a zöldpaprikát, és a paradicsomot, majd amikor felfőtt beletesszük a lecsót is, és a húst puhára főzzük
  5. Amikor elkészült, sósburgonyával tálaljuk
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére