•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Bogyósgyümölcs szelet gabonapehelyből

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. 1
  2.     Melegítse elő 200 fokra a sütőt
  3. 2
  4.     A tepsibe tegyen le egy 20*25 centis sütőpapírt
  5. 3
  6.     Tegye egy keverőtálba a gabonapelyhet, adja hozzá a lisztet, a sütőport, az aszalványokat, a cukrot és az apróra vágott almát
  7. Keverje el jól
  8. 4
  9.     Adja hozzá a felvert tojást, az olajat és a tejet, majd újra keverje el jól
  10. 5
  11.     Öntse a keveréket a sütőpapírral bélelt tepsibe, egyengesse el, a tetejére hintsen még egy kevés gabonapelyhet, és finoman nyomkodja bele
  12. 6
  13.     25 percig süsse, amíg aranyszínű lesz
  14. Hagyja kihűlni!

Tipp: Szórja meg porcukorral, majd szeletelje fel 10 részre.

Szólj hozzá!
 
  • 60 perc
  • Könnyen elkészíthető
 
  • 75 perc
  • Könnyen elkészíthető
 
  • 75 perc
  • Könnyen elkészíthető
 
  • 95 perc
  • Könnyen elkészíthető
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat