Böjti gyümölcsragu

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Vegetáriánus
Elkészítés
  1. Az almát és a körtét alaposan megmossuk, magházukat eltávolítjuk, a húsukat felkockázzuk. A banánokat meghámozzuk és felkarikázzuk. Az ananászt leszűrjük, a dióbelet durvára törjük. Az előhevített margarinon a dióbelet megpirítjuk, majd hozzáadjuk az almát, a körtét és az ananászkockákat, végül tovább pároljuk.

  2. A MAGGI Tepsis fortélyok Tepsis húsos burgonya alapot csomómentesre kikeverjük a tejszínnel, a tejjel és az ananász levével, majd ráöntjük a gyümölcsökre. Morzsolt bazsalikommal és kevés szűrt citromlével ízesítjük. A végén hozzáadjuk a banánkarikákat és együtt készre főzzük. Jó étvágyat.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére