•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Boleró szelet

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A tojásokat a cukorral csipet sóval habosra kikeverem közben lasszan hozzáadom az olajat ezzel is még habosítom
  2. Majd hozzáadom a tejet is éa a sütőporos lisztet
  3. Sütőpapiros sütőlapra teszem és 180 fokon megsütöm (a tepsi mérete 24X22-es)
  4. Amikor a tészta kisült még melegen rákenem a cukros tejfölt és hagyom, hogy a tészta kihűljön
  5. Elkészítem a krémet: a vízben a pudingot csomómentesre kikeverem a cukorral és kis lángon az egészet besürítem, majd hozzáadom az italporokat
  6. Az egészet langyosra kihűtöm és a tejfölös tésztára rásimítom
  7. Hűtőbe teszem dermedni, nagyon szépen lehet majd szeletelni
  8. Bármilyen ízű Boleró italporral elkészíthető, én mandarinosat használtam
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére