•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Bolognai lasagne

Hozzávalók
  • 6 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A darált húst kevés étolajon lepirítjuk, majd belereszeljük a megtisztított és alaposan megmosott sárgarépát.
  2. Hozzáadjuk a MAGGI Tésztás fortélyok Bolognai spagetti alapot, ízesítjük finomra vágott fokhagymával, majd felöntjük 4 dl vízzel és puhára pároljuk.
  3. Közben elkészítjük a besamel mártást is: a vajból a liszttel világos rántást készítünk, melyet felengedünk meleg tejjel, ízesítjük MAGGI Ízvarázs ételízesítővel, kevés őrölt szerecsendióval, végül lassú tűzön jól kiforraljuk.
  4. Egy tűzálló tálat vékonyan kikenünk vajjal és alulra a besamel mártást terítjük szét.
  5. Beborítjuk a nyers tésztával, majd a bolognai ragut osztjuk szét rajta, a rétegezést addig folytatjuk, amíg a hozzávalókel nem fogynak.
  6. Tetejét besamel mártással zárjuk, amelyre reszelt sajtot hintünk és 180-200 fokon 50 perc alatt aranysárgára sütjük.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére