•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Bolognai ragu pirított zöldség köreten

Hozzávalók
  • 3 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások

Bolognai, ahogy eddig még nem próbáltad!

Elkészítés
  1. Először vágjuk fel a burgonyát és áztassuk ki belőle egyszer-kétszer cserélt hideg vízben a keményítőt, majd szűrjük le és csepegtessük le róla a nedvességet papírtörlőn.

  2. Olajon pirítsuk meg a húst, majd öntsük fel a vízzel, keverjük hozzá az alapot és pároljuk készre.

  3. Közben nagyméretű, mély serpenyőben pirítsuk meg a burgonyát és a répát, végül tegyük hozzá a gombát is.

  4. A bolognai ragut a pirított zöldségkeveréken tálaljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére