<
 

Borda sajtos paplan alatt

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások

A fűszeres töltelék megvédi a húst attól, hogy a sütőben kiszáradjon, a végén pedig ráolvasztunk még egy kis sajtot. Tíz perc munkával készül el a hús, tetején a körettel.

Elkészítés
  1. A sütőt 200 fokra előmelegítjük.

  2. A zsemlét vízbe áztatjuk, kifacsarjuk, hozzáadjuk a felvert tojást, sót, borsot, a petrezselymet és a MAGGI Sertés fűszerkeverék egyharmadát.

  3. Az enyhén kiklopfolt hússzeleteket bedörzsöljük a maradék fűszerkeverékkel.

  4. A húst mindkét oldalán hirtelen megpirítjuk, ráhalmozzuk a tölteléket és betoljuk a sütőbe 55-60 percre.

  5. Tíz perccel a sütés befejezése előtt megszórjuk a reszelt sajttal és visszatoljuk pirulni.

#okostipp

Használjunk teljes kiőrlésű péksüteményt a töltelékhez, illetve csirke- vagy pulykamelllel kifejezetten alakbarát vacsorát készíthetünk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére