•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Borjú szűzérme boros szósszal

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Megtisztítjuk és megmossuk a húst, majd felforrósított serpenyőben mindkét oldalát megsütjük
  2. Azután áttesszük egy nagyobb edénybe, adunk hozzá répát, zellert, petrezselymet, paprikát, hagymát és fokhagymát
  3. Leöntjük vízzel, adunk hozzá olajat és fehér bort (több bort mint vizet), hogy ellepje a húst és a zöldségeket
  4. Megfűszerezzük sóval, borssal, szemes mustárral, szemes korianderrel, oregánóval és csomborral vagy kakukkfűvel
  5. Kicsi tüzön főzzük kb 2 órát

#okostipp Natur burgonyával tálaljuk. A borjú szűzérme boros szósszal receptet Peruzele ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére