Borjúbordák gratinált kajszibarackkal

  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A borjúhúst megmossuk, felszeleteljük és kiklopfoljuk. A húst a MAGGI Tepsis fortélyok Tepsis húsos burgonya alapban megforgatjuk, kevés olajon elősütjük, majd MAGGI Marhahúsleves kockával ízesített lében megpároljuk. Vigyázzunk az elősütésnél, hogy a húson lévő bevonat meg ne égjen.

  2. A barackokat kimagozzuk és a megpárolt bordákon ízlésesen elrendezzük. A MAGGI Marhahúsleves kockából tojás, liszt és tejszín hozzáadásával sűrű masszát készítünk, majd ezzel vonjuk be a barackos húst, végül forró sütőben megpirítjuk.

  3. Tálaláskor a párolólevet a hús alá öntjük és currys, póréhagymás rizzsel tálaljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére