Borjúhúsgombócos korpacibereleves

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A húst és a hagymát megdaráljuk, hozzáadjuk a tojást, a beáztatott és kinyomkodott kenyeret, sót, őrölt borsot és a zöld petrezselymet
  2. A masszát jól összekeverjük majd nedves kézzel gombócokat formázunk belőle
  3. Az apróra vágott zöldségeket és a hagymát sós vízben megfőzzük
  4. Mikor a zöldségek majdnem készre főttek hozzáadjuk a korpaciberét, hagyjuk a levest felfőni és beletesszük a gombócokat
  5. Az apróra vágott petrezselyem zöldet a legvégén szórjuk a levesbe
  6. A korpaciberéhez hozzákeverhetjük a tejfölt és a tojás sárgáját is
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére