•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Borjúpaprikás tojásos galuskával

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A felaprított vöröshagymát zsíron szalmasárgára pirítjuk
  2. Hozzáadjuk a pirospaprikát, elkeverjük és egy pici vízzel azonnal felengedjük és hagyjuk, hogy zsírjára süljön
  3. Hozzáadjuk az egyforma kockára vágott borjúhúst és fedő alatt sűrű kevergetés mellett pároljuk
  4. Sózzuk
  5. Ha a hús félpuha, hozzátesszük a kockára vágott paradicsomot, paprikát, kevés csípőspaprikát
  6. Amikor a hús majdnem kész, a tejfölt simára keverjük, teszünk hozzá a hús levéből, elkeverjük (hőkiegyenlítés), majd a húsra öntjük és 2-3 percig összeforraljuk

#okostipp Tojásos galuska mellé tálaljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére