•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Boros-fokhagymás töltött burgonya

  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Helyezd a burgonyákat egy olajjal kikent tepsibe, majd sózd és borsozd meg őket
  2. Alacsony hőfokon, 45 percig süsd a sütőben, majd vedd ki, és hagyd kihűlni
  3. Kapard ki a felső részüket
  4. A darált hagymát és gombát párold meg vajban (kb
  5. 10 perc), hagyd kihűlni, majd add hozzá a tojást, zöldfűszereket, sót, borsot, bort, fokhagymát
  6. Jól keverd össze
  7. Töltsd meg ezzel a burgonyákat
  8. Szórj reszelt sajtot a tetejére, majd helyezd vissza a sütőbe 10 percre
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére