•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Boros gombás palacsinta

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus
Elkészítés
  1. Hagyományos módon elkészítjük a palacsinta tésztát
  2. A masszának sovány tejföl vastagságúnak kell lennie
  3. Kikenünk egy serpenyőt egy teáskanálnyi olajjal és tűz fölé tartjuk addig még az olaj jól felforrósodik
  4. Egy merőkanálnyi masszát öntünk a serpenyőbe, majd ezt jobbra-balra mozgatjuk, hogy a massza egyenletesen szétfolyhasson a serpenyő felületén
  5. Mindkét oldalát barnára sütjük és egymásra, egy felforrósított tányérra helyezzük
  6. A töltelékhez kevés olajon megpároljuk a megtisztított, megmosott és apróra vágott gombákat és hagymát
  7. 10 perc párolás után ráöntjük a bort, sózzuk, borsozzuk és lassú tüzön addig főzzük, míg elpárolog a leve
  8. Megtöltjük a palacsinta lapokat ezzel a töltelékkel, majd feltekerjük
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére