•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Boros marhalábszár

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A felhevített zsírban a hús minden oldalát hirtelen elősütjük, majd félretesszük
  2. A megmaradt zsíron megpirítjuk a kockára vágott hagymát, meghintjük paprikával és felengedjük a borral
  3. Majd annyi vizet öntünk hozzá, amennyi a húst ellepi
  4. Zúzott fokhagymával, cseresznyepaprikával, sóval ízesítjük, ha felforrt, beletesszük a húst és lassú tűzön, fedő alatt kb
  5. 1
  6. 5 órán át puhára pároljuk
  7. Tálalás előtt a húst felszeleteljük, a párolólét leszűrjük
  8. A boros marhalábszár mellé nagyon jól illik a túrógaluska
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére